Het aanbieden van hulp en spullen

Het is hartverwarmend om te ervaren hoeveel mensen iets willen doen of geven. Het aanbod aan meubels is groot. Waarvoor dank! We willen echter eerst graag een inventarisatie maken van wat daadwerkelijk nodig is. Vraag en aanbod op elkaar afstemmen. Dat om te ook voorkomen dat we straks te veel gedoneerde spullen hebben en deze weer terug moeten geven aan de eigenaar.

Helpende handjes
Via het emailadres communicatie@sevagram.nl kunnen mensen zich aanmelden als ze willen helpen. Graag erbij vermelden in welke vorm hulp kan worden geboden.

Bedenk dat we vanuit communicatie een en ander proberen te coördineren en dat waarschijnlijk niet alle hulp nodig is. We kunnen bijvoorbeeld niet met 100 mensen één woning schoonmaken.

Kleding aanleveren
Op de eerste dag van de ramp zijn de bewoners van Sevagram geholpen door het Leger des Heils. Heeft u kleding die u wilt schenken, doe dat dan via het Leger des Heils.

Inboedel / spullen aanbieden
Bij veel bewoners is de volledige inboedel tijdens de watersnoodramp verloren gegaan. Inmiddels worden wij – Sevagram – overstelpt met mooie initiatieven om deze mensen te helpen. Via onze website www.buurtschakel.com kunt u spullen aanbieden en kunnen getroffen bewoners ‘Free Shoppen’ in de koopjeshoek.

Draagt u ook uw steentje bij om zoveel mogelijk en vrijblijvend de getroffen buurtbewoners te voorzien van ‘’nieuwe’’ spullen?!

 • Wilt u iets aanbieden of heeft u spullen nodig?
  Klik dan op deze link https://buurtschakel.com/question.php. Vul het formulier in en een medewerker van Buurtschakel gaat contact met u opnemen.

  Onze spelregel: alle spullen voor getroffen mensen van de Watersnoodramp worden GRATIS aangeboden. 

  Na het invullen van het ‘Stel je vraag’ formulier via onze website krijgt u een persoonlijk BuurtSchakel account. U heeft hiermee toegang tot de BuurtSchakel Community en kunt onder andere in de ‘Koopjeshoek’ aangeboden spullen vinden maar ook specifieke hulpvragen naar spullen terugzien. Speciaal voor de getroffen mensen van de Watersnoodramp bieden wij daar momenteel vele GRATIS spullen aan.

  Ben u reeds aangesloten bij BuurtSchakel? Gebruik dan uw persoonlijke inlog om uw vraag of aanbod kenbaar de maken! Ga snel naar https://buurtschakel.com/login.php

  Samen helpen wij de buurt!


Steun actie Sevagram Verwenzorg

Sevagram Verwenzorg, de steunstichting van Sevagram, wil cliënten, hospicegasten en medewerkers een groot hart onder de riem steken. Hiervoor doen we een beroep op iedereen die met hun meeleeft en wil meehelpen om via een vrijblijvende donatie hun leed te verzachten. 

Sevagram Verwenzorg wil de gedupeerden binnenkort verrassen, mede namens jou. Met het donatiebedrag kunnen we diverse kleinschalige muziekoptredens ter ontspanning op de diverse locaties aanbieden of een heerlijk verwenzorgpakket voor onze medewerkers. Hoe mooi is het om hen binnenkort te verrassen en te verwennen. Doe je ook mee? Doneer dan via Geef.nl

Terug naar de Homepage